Djelatnosti -> ESTRIH PODOVI (PLIVAJUĆI PODOVI)

Poduzeće RUBIGRAD d.o.o. je prvi i najveći izvođač estriha na području Dalmacije. Raspolažemo sa 9 strojeva s dnevnim učinkom do 1200m2. Imamo obučene i prijavljene radnike, te stručno i odgovorno vodstvo sa dugogodišnjim iskustvom na izradi estriha i drugih građevinskih radova.

Do sad smo izveli cca 2 500 000 m2 različitih vrsta estrih podloga na raznim objektima od industrijskih hala, preko zgrada do obiteljskih kuća.


Što je estrih?
Estrih je građevni dio koji se izrađuje na nosivoj podlozi ili na izolacijskom sloju. Estrih je vrlo važan za kvalitetu stanovanja jer se reducira buka koraka i poboljšava toplinska izolacija poda. Služi kao podloga za ljepljenje pločica, parketa, laminata, pvc podova, tepisona…. Cementni estrih prikladan je zbog svoje neosjetljivosti prema vlagi i vani i unutra. Površina se gladi ručno gleterom ili pod fratun zavisno od vrste završnog poda.

Što mi nudimo?
Mi vam nudimo strojnu izradu estriha, kvalitetno i brzo.
Za vas vršimo dobavu i postavu svih vrsta i debljina izolacija ovisno o vašoj želji i potrebi. Mogućnost upotrebe vašeg materijala. Vertikalni i horizontalni transport do većih udaljenosti. Izrada estriha u već gotovim objektima.


Estrih se armira pp vlakancima koja mu daju visoku čvrstoću i otpornost na mikropukotine (mikroarmiranje).

U ponudi imamo i estrihe sa brzosušećim vezivima za slučajeve kada je potrebno smanjiti vrijeme sušenja estriha za postavu završne obloge.
 

Galerija fotografija: ESTRIH PODOVI (PLIVAJUĆI PODOVI)