DJELATNOSTI


Poduzeće RUBIGRAD d.o.o. je prvi i najveći izvođač estriha na području Dalmacije. Raspolažemo sa 7 strojeva s dnevnim učinkom do 1000m2. Imamo obučene radnike, te stručno i odgovorno vodstvo sa dugogodišnjim iskustvom na izradi estriha i drugih građevinskih radova.
Do sad smo izveli cca 1 500 000 m2 različitih vrsta estrih podloga na raznim objektima od industrijskih hala, preko zgrada do obiteljskih kuća.
Estrih - plivajući podovi
Industrijski kvarcni pod najpovoljnije je rješenje za izradu podova kod:
  • - skladišta, garaža, parkirališta, pločnika, pista, hladnjača, prodajnih prostora
industrijski podovi
EPS BETON - Lagani beton na bazi granula ekspandiranog polistirena (stiropora). Upotrebljava se kao toplinska i zvučna izolacija ravnih i kosih krovova i podova gdje se traži mala volumenska težina. Moguća izvedba betona za pad koji je i podloga za hidroizolaciju. Upotrebljava se i kod sanacije starih objekata za ispunu raznih šupljina u podovima i zidovima.
EPS betoni
DEKORATIVNI BETON je proizvod koji koristi najbolja svojstva betona i suvremenih materijala. Mikroarmirani beton u kominaciji sa kvarcnim posipom u raznim bojama; u nekoliko varijanti otiska, te lakiran zaštinim lakom ukras je i praktično rješenje za vaše objekte.
Dekorativni betoni
Trebate pobrusiti stari betonski pod radi postave novog? Želite skinuti ostatke ljepila? Vršimo uslugu strojnog brušenja sa usisavanjem prašine. Nekoliko strojeva različitih veličina i kapaciteta.
Brušenje betona
Sve vrste epoksidnih i poliuretanskih podnih premaza i višeslojnih podova za vaše garaže, skladišta, radionice, ordinacije, prodajne prostore. Širok raspon rješenja, boja i cijena.Isključivo Sika materijali i tehnologija.
Epoksi podovi
Za vas vršimo dobavu i postavu svih vrsta podnih termo i zvučnih izolacija kao i konzalting u svezi svojstava, potreba i zakonskih propisa.EPS izolacije (stiropor),XPS izolacije (stirodur),XPE izolacije (etafon, polycell),Mineralne vune,Pe folija
Izolacije u građevinarstvu
Za vas vršimo uslugu mjerenja preostale vlage u estrihu sa jedinom priznatom metodom CM ili karbidnom metodom. Izlazak i na teren po dogovoru.
Mjerenje vlage
 

 
Rubigrad d.o.o. - Poduzeće za proizvodnju, građevinarstvo, trgovinu i inženjering
www.rubigrad.hr | frubic@net.hr | Mobitel: 091/1840-731
Početna | Djelatnosti | Referentna lista | Kontakti
"VinisCMS" - Održavanje i distribucija: Vinis-WebDeveloping
www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Rubigrad d.o.o. 1992-2019